Angelikafű és az Angellica +4

Az Angellica +4 kapszula 5 gyógynövény hatásos egysége, amelynek fő hatóanyaga az angelikafű. Az angelikafű más néven angyalgyökér már régóta ismert a fogyni vágyók számára.

Nagy segítség a testsúly csökkentő diétában. Angelikafű remek választás az idei nyaraláshoz:
http://fogyokurasetrend.hu/angelika-fu-fogyokura

Ha meg szeretnéd vásárolni:
http://multi-vitamin.hu/Angellica-termekek.html

Ismerd meg te is az idei nyár nagy slágerét az angelikafű tartalmú Angellica +4 kapszulát.

Kérdések és válaszok a bóraxról

bórax kérdésekA bórax ma a leginkább ismert mosáskönnyítő, mivel képes lágyítani a kemény vizet, így a ruhák tisztábbak és fényesebbek lesznek. Valószínűleg anyáink és nagyanyáink is tartottak egy doboz bóraxot saját mosókonyhájukban. Nos, most pedig itt az ideje, hogy újra felfedezzük a sok biztonságos, nem mérgező háztartási felhasználási területeit a bóraxnak. kezdetben használjuk fertőtlenítőként és szagtalanítóként, valamint a virágok vázájába cseppentve, hogy e növények tovább virágozhassanak. Később a bórax egy olyan termék lesz, amire minden alkalommal számíthatunk.

De mi is pontosan a bórax?


A bórax vagy nátrium-borát egy természetben is előforduló lúgos ásvány, melyet az emberiség közel 400 évvel ezelőtt fedezett fel. Nagy mennyiségben bányásszák az Egyesült Államok nyugati részén, Tibetben és Kínában is.

Hol tudok hozzájutni a bóraxhoz?


A bóraxot a legegyszerűbb drogériákban is megtaláljuk a mosóporok és a szappanok közelében. Azonban, ha magasabb minőségű és tisztaságú termékre vágyunk, akkor érdemes megkeresni egy bioboltot, ahol garantáltan a legjobb bóraxot szerezhetjük be.

Mennyire biztonságos a bórax?


A bórax klórral keverve sem bocsát ki mérgező füstöt és a környezet számára is teljesen biztonságos, mivel teljesen lebomlik. Ugyanakkor a bórax irritálhatja a bőrt és a szemet, ezért fokozottan ügyelnünk kell használatára. Tilos fogyasztani!

Mit csinál pontosan a bórax?


Tisztít, fertőtlenít, dezodorál, vizet lágyít és még a rovarokat és a különböző kártevőket is elpusztítja.