Angelikafű és az Angellica +4

Az Angellica +4 kapszula 5 gyógynövény hatásos egysége, amelynek fő hatóanyaga az angelikafű. Az angelikafű más néven angyalgyökér már régóta ismert a fogyni vágyók számára.

Nagy segítség a testsúly csökkentő diétában. Angelikafű remek választás az idei nyaraláshoz:
http://fogyokurasetrend.hu/angelika-fu-fogyokura

Ha meg szeretnéd vásárolni:
http://multi-vitamin.hu/Angellica-termekek.html

Ismerd meg te is az idei nyár nagy slágerét az angelikafű tartalmú Angellica +4 kapszulát.

A bórax használata

bóraxMár tisztában vagyunk azzal, hogy mennyi mindenre fel lehet használni a bóraxot, de azt még nem tudjuk, hogy pontosan milyen mennyiségben érdemes adagolni, hogy biztonságos legyen. A következő írásunk ehhez nyújt segítséget.
Ha felmosni szeretnénk vele vagy ha általános tisztítószerként alkalmaznánk, akkor egy evőkanál bóraxot kell adagolni fél liter meleg vízbe. Ezzel aztán könnyen megtisztíthatjuk a padlót, a csempét és még a mosható tapétát is.

 

A bóraxszal a foltok is könnyedén eltávolíthatóak, még a borfoltot is kiviszi. A foltot azonnal be kell szórni sóval és ezután be kell áztatni bóraxos oldatba.
Az ablakainkat is tisztábbá varázsolhatjuk, ha a mosóvízbe kevés, egy teáskanálnyi bóraxot szórunk. A csiszolt üvegek akkor lesznek fényesek, ha langyos bóraxos vízben mosogatod el őket, amibe egy kis darab szappant is feloldasz. A tisztogatást érdemes puha kefével és ronggyal végezni, majd tiszta vízzel leöblíteni.
Szárazvirágokat is készíthetünk a bórax segítségével, mindössze annyit kell tennünk, hogy a szárításhoz és tártósításhoz egy kis időre a virágot bóraxba helyezzük és ott hagyjuk egy kevés ideig.

A rovarokat nehéz kiirtani, mert eldugott helyekre fészkelik be magukat. Védekezésképpen szórj bórax port a hangyák vonulási útvonalához.

Kültéri vagy párás helyen levő új faanyagot 1: 1 arányú bórax-bórsav 10 %-os, 50 C-os oldatába mártsd vagy permetezd be vele. A só oldata a fa belsejében kikristályosodik, így a szút is kipusztítja és a gombákat is távol tartja.

Vízkő eltávolításkor az edénybe tegyél egy evőkanál bóraxot, töltsd fel vízzel és a vizet forrald fel. Ha a víz kihűlt, öntsd ki, és egy durva ronggyal dörzsöld le a felületét.